trouwlocaties noord holland

Trouw en feestlocatie Groene Liede: binnen én buiten!

Trouwen is één van de meest unieke gebeurtenissen in ons leven. Een dag in uw eigen stijl, sfeer en met de gezelligheid van familie en vrienden. Een dag om naar uit te kijken en waar u alles goed geregeld wilt hebben. Ons team van Groene Liede staat voor u klaar en met onze ervaring in het organiseren van meer dan 100 bruiloften adviseren wij u graag omtrent diverse thema’s en mogelijkheden.

Bij Groene Liede geven wij u alle ruimte om deze dag vorm te geven. Zo kunt u de gehele trouwdag bij ons vieren of een gedeelte hiervan. Combineer onze sfeervolle zaal en dinerruimte met de romantische tuin, waar elkaar het jawoord geven echt een feest is!

Interesse? Maak via ons contactformulier een afspraak voor een bezichtiging en/of komt langs op een van onze open dagen tussen 11:00 – 16:00 (eerstvolgende op 25 november!)

dj trouwfeest

Kasteel Heeswijk Hét mooiste kasteel van Brabant.

Waar ooit de wijnen van de baron rijpten, worden tegenwoordig recepties gegeven. En feestelijk gedineerd, alles op maat en exclusief toegesneden op de wensen van onze gasten. Met een vriendelijke bediening en heerlijke spijzen en dranken binnen handbereik, zorgen we ervoor dat je je ook echt onze gast voelt. De authentieke gewelven van het kasteel geven niet alleen de juiste sfeer voor een schitterend diner, maar ook de ruimte om het feest nog meer luister bij te zetten.

Als je iets te vieren hebt…

Kasteel Heeswijk is al eeuwen een plaats waar de bewoners gewend zijn aan het geven van feesten. Klein en groot, voor elk gezelschap, voor elke gelegenheid. Wat dat betreft kunnen we stellen dat we in de voetsporen van al onze voorgangers treden en er telkens weer voor zorgen dat onze gasten hier een fantastische dag beleven. Combinaties met een rondleiding door het kasteel, al dan niet in de vorm van een arrangement, zijn eenvoudig denkbaar.

Verschillende ruimtes

De keldergewelven zijn het meest geschikt voor grotere gezelschappen en feesten. Maar wie een bijzonder exclusieve locatie zoekt kan ook de Ridderzaal of de Portrettenzaal van het kasteel reserveren voor een diner of receptie. dj trouwfeesti

Partnerlocaties overzicht Buiten Trouwen.
De ultieme buitenlocatie: het strand! Trouwen met de voeten in het zand en het geluid van de zee op de achtergrond. Buiten en binnen. TROUWEN IN de natuur. Jullie bruiloft midden in de natuur tussen de bomen, struiken en grasvelden. dj trouwfeest

WeddingFair.
Trouwen in Noord Holland. Scroll to top. WeddingFair: de mooiste bruidsbeurzen. my wedding has to be perfect. Je bent pas gevraagd en je hebt JA! Je staat aan het begin van alle voorbereidingen die van jouw bruiloft dé perfect wedding maken. Een trouwerij waar iedereen met de mooiste herinneringen aan terug denkt en waar een grote glimlach verschijnt als je het hebt over jouw mooiste dag. WeddingFair heeft bruidsbeurzen in heel Nederland waarbij we steeds kiezen voor trouwlocaties met sfeer. dj trouwfeest

Watertoren Aalsmeer Catering Aelsmeer.
De Watertoren aan de Westeinderplassen biedt u een fantastisch uitzicht over Aalsmeer. Sinds 1988 is de Watertoren een rijksmonument en tevens een officiële trouwlocatie in Aalsmeer.

Waarom de Watertoren?

  • Geschikt tot circa 50 personen
  • Industriële uitstraling
  • Uitizicht over de Westeinderplassen
  • Te combineren met een rondleiding


suitekledij

UJALA RADIO Your Bollywood station!
Ujala Radio vormt, met een marktaandeel van ruim 95% in grote delen van het land, het belangrijkste communicatiekanaal voor Hindoestanen in Nederland. In Noord-Holland en Flevoland is UR zelfs de enige aanbieder van 24/7 Hindoestaanse radio. Luister UJALA RADIO Live.: Coverband

Hostel Heemskerk, overnachten in een kasteel, boek nu! Stayokay.
Hawaï in Holland. Lees meer tips. Over Stayokay Werken bij Stayokay Duurzaamheid Internationaal Stay4all iedereen op schoolkamp Kortingskaart Boeking annuleren Betaalmogelijkheden. Meld je aan. Meld je aan voor de Stayokay nieuwsbrief en profiteer van 10% korting op je volgende boeking, exclusieve acties, tips en inspiratie!


Strandpaviljoen Club Zand op het strand van Castricum Noord-Holland.
Van een festivalbruiloft met polsbandjes, foodtrucks en een live Sax, tot een elegant diner aan lange tafels en een feest met een toffe DJ. Geniet van het strand en elkaar terwijl een kok het vlees en vis op onze Big Green Egg grilt.