Goedkope bruidsjurken

Goedkope bruidsjurken gezocht? Wanneer u een bruidsjurken gezocht? zoekt voor uw bruiloft dan vergelijkt u natuurlijk eerst verschillende bruidsjurken. Misschien zit daar net niet de bruidsjurk bij die aan uw wensen voldoet. Bij Gino&Julia kunt u altijd uw droomjurk vinden. Omdat wij onze bruidsjurken zelf maken kunnen hier namelijk gemakkelijk kleine aanpassingen aan gedaan worden, zoals een extra randje kant of juist geen kant waar deze normaal wel zit.

Goedkope bruidsjurken online kopen

Ook is het daardoor mogelijk om twee Goedkope bruidsjurken tot één bruidsjurk te combineren. Onze bruidsjurken zijn van verschillende stoffen in diverse wittinten gemaakt. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak bij ons maken om onze collectie bruidsjurken te komen bekijken en passen. Onze showroom is zo ingericht dat u in alle rust kunt kijken en passen, zonder dat u zich bekeken voelt door andere mensen in de winkel.

Uw belangen worden bij ons voorop gesteld en onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van uw droomjurk. Voor meer informatie over onze Goedkope bruidsjurken of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Goedkope bruidsjurken

Bij Dianna David bieden wij kwaliteitsvolle en orginele en goedkope bruidsjurken en trouwjurken, suitekledij en City Wear aan. Klik hieronder op uw gewenste categorie en laat u leiden door een greep uit onze collectie. Klik op de gewenste categorie. Sinds heden verwelkomen wij u graag in onze winkel in Kortrijk

‘Made in Belgium’ en daar zijn we trots op

Sinds 1982 ontwerpt en produceert Dianna David trouwjurken, suitekledij en dameskleding in haar eigen Belgisch atelier. Dianna David steunt bewust de Belgische economie en produceert alleen trouwjurken, suitekledij en dameskleding in het eigen atelier. Met 100% Europese stoffen van de beste kwaliteit en dit met veel passie voor het vak.Die hoge kwaliteit stoppen we ook in de afwerking. Op basis van jouw maten maken we een digitaal patroon. Daarna knipt een snijmachine uw patroon piekfijn uit de stof die jij wilt. Tot slot naaien we jouw outfit feilloos aan elkaar. Jouw droomjurk, galakleed of maatpak is klaar om uitgebreid te passen.